Ett härligt boende, för avkoppling & aktiviteter.

Till Indien kommer många för att fly vardagen hemma och samtidigt få tid till att komma i bättre kontakt med sig själva genom yoga. Resortet erbjuder all den bekvämlighet man kan tänka sig. Du bor endast 50m från stranden med närliggande restauranger och aktiviteter för alla smaker.

Goa är ett resmål för dig som vill åka på en kulturell resa med fokus på självmedvetenhet och närvaro. Genom att boka din paketresa med oss får du boende inkl. frukost samt ta del av ett yoga-pass per dag under hela din vistelse. Din värdinna Anna finns på plats för att hjälpa dig.

Våra fina huts

Liten hut

Se alla bilder

1-2 personer inkl. frukost & yogapass.
Denna lilla hut har fläkt, varmvatten, dusch och västerländska toaletter. Sänglinne samt handdukar ingår. Bo avslappnat med tillgång till aktiviteter. Pris från 26 €.

Medium hut

Se alla bilder

1-2 personer inkl. frukost & yogapass.
Denna medium hut har balkong, fläkt, varmvatten, dusch och västerländska toaletter. Sänglinne samt handdukar ingår. Bo avslappnat med tillgång till aktiviteter. Pris från 32 €.

Stor hut

Se alla bilder

1-2 personer inkl. frukost & yogapass.
Denna stora hut har balkong, fläkt, varmvatten, dusch och västerländska toaletter. Sänglinne samt handdukar ingår. Bo avslappnat med tillgång till aktiviteter. Pris från 43 €.

Detta ingår i ditt paket

Boende

Alla huts har fläkt, varmvatten, dusch och västerländska toaletter. Sänglinne samt handdukar ingår. Beläget 50m från stranden.

Mat

Frukost ingår varje dag under din vistelse och serveras mellan kl. 08.30 - 10.30. Vi har också en restaurang på resortet där du kan köpa lunch och middag.

Aktiviteter

I din vistelse hos oss ingår en yogaklass per dag. Här ser du de olika tiderna du kan välja mellan. Utöver dessa erbjuder vi många andra olika aktiviteter, läs mer om dessa här.

Transfer (tillval)

Transfer från och till flygplatsen går att välja till för en smidig och bekväm transport. Enkel resa eller tur & retur, du väljer själv.

Cozy Nook's resort

Alla huts har fläkt, varmvatten, dusch och västerländska toaletter. Sänglinne samt handdukar ingår. Bo avslappnat med tillgång till aktiviteter.

Sköna aktiviteter

Det finns minst 40 olika typer ayurvedisk massage. Avslappnande med varma oljor, förbyggande mot ledvärk eller för att förbättra din sömn.

Spännande mat

Alla måltider är vegetariska och tillagade av en indisk kock med traktens väl utvalda råvaror. Låt dig förföras av den indiska matkulturen.

Våra olika yoga-former

Pilates

Förbättrar hållningen, förbättrar balans och koordination. Ökar smidighet, ger ökad kroppsmedvetenhet.

Hatha Vinyasa

Mjuka flödande rörelser som stärker, stretchar, balanserar och grundar oss.

Yoga Beach Bootcamp

En yogaklass direkt på stranden där vågornas lugna ljud bidrar till ökat välbefinnande.

Power Vinyasa Flow

En dynamisk, flödande form av yoga där du använder din kropp som motstånd i övningarna.

Yin/Restorative Yoga

Öppnar upp stagnation och blockeringar, lär dig andas och meditera. Slappna av fysiskt, mentalt och emotionellt.

Chakra Meditation/Yoga Nidra

Dra tillbaka sinnena från omgivningen och bygg upp ett medvetet lugn inom dig.

Singing Bowls relax-session

Stimulerar kroppen att hjälpa till att producera alfavågorna som finns i hjärnan vid djup avkoppling.

5 Bodies Dance Meditation

Bygger på att röra kroppen för att stilla sinnet och finna källan till inspiration.

Hur bokar jag?

Bokningsinformation.

Du bokar enkelt paketet genom vår bokningsportal. Därefter får du en bekräftelse på din bokning med ytterligare information inför din ankomst.

Övrigt
Vi reserverar oss för eventuella ändringar och meddelar er i så fall i god tid. Se även till att ha en giltig försäkring för flygresa och vistelse.

Flygbiljett, transfer och visum

En checklista inför din resa.

Du bokar din flygresa själv. Vi rekommenderar Skyscanner eller Ticket där du hittar bra priser och många alternativ.

Transfer till och från flygplatsen bokar du enkelt samtidigt som du gör din paketbokning. Det är viktigt att du har tillgång till flightnummer samt datum och tid för ankomst.

Du behöver visum till Indien så se till att ha det ordnat innan resan. Du kan enkelt söka det här. Titta också över dina vaccinationer, Goa är ”India-light” och du kommer under denna resa inte att röra dig i några riskområden. Men ett basskydd som t ex Twinrix och Dukoral kan vara vara bra. Rådgör med din vaccinationscentral.

Lite inspiration