Välkommen till Goa!

I Goa finns förutom yoga och fantastisk mat, även en massa spännande aktiviteter. Nedan hittar du ett axplock av de aktiviteter du kan prova undertiden du besöker Indien.

Roliga aktiviteter i Goa,Indien

Delfintur

Information

Vi träffas på morgonen vid 7 tiden då det är lättast att få syn på dessa underbara djur. Vi åker ut i de fina robusta indiska fiskebåtarna och under turen får vi även tillfälle att se de undangömda stränderna, Butterfly beach och Honeymoon beach. Det här kan ge fantastiska fotominnen!

Pris
Varierar beroende på hög-/lågsäsong.

Djungeltur

Information

Följ med in i en minnesvärd färd in i Goas djungel. Vi går på en stig upplyst av levande ljus. Här har de som startade The Tribe huggit sig igenom buskar och snår med endast machetas knivar, inga maskiner har använts. Vi äter deras egenodlade mat, lyssnar till magisk musik, en rundtur och berättelse om hur The Tribes kom till och vi fångas upp av magin och djungelns alla ljud. Vi åker dit på eftermiddagen/kvällen med bil eller riksha. Tar ca 15 minuter att åka dit från Cozy Nook där vi bor.

The Tribe är ett kollektiv av människor som har byggt ett miljö och EKO vänligt projekt i djungeln. En mötesplats för vilda djur, artister, musiker, en plats för drömmare, tänkare och ett center för konversation och kreativt skapande.

Pris
Varierar beroende på hög-/lågsäsong.

Tur till lilla byn Chaudi

Information

Vill du åka med till den närmaste lilla byn Chaudi?

Då gör vi det på lördagen då det är marknadsdag. Hit kommer lokalbefolkningen för att helghandla inför veckan.

Här kan du passa på att shoppa allehanda ting, eller bara insupa den färgsprakande och myllriga miljön. Vi tar en sväng på grönsaksmarknaden, fiskmarknaden och en supermarket och får ta del av lite äkta indisk trafikpuls innan vi åker tillbaka hem till stranden.

Pris
Varierar beroende på hög-/lågsäsong.

Volontär hos Animal Rescue Centre

Information

Animal Rescue Centre i Goa, nära stranden Palolem, är ett center för hemlösa och skadade hundar och katter.

Kom en förmiddag, gå några promenader med hundarna, kanske bada några valpar, rengöra kattinhägnaden och såklart kela med alla kattungarna! :o) All hjälp är välkommen!

De får inget statligt stöd utan lever endast på bidrag och stöd från snälla människor. I Goa finns många hemlösa hundar, de behöver bli vaccinerade mot rabies, kastrerade och kanske omplåstrade om de råkat ut för en olycka. De tar också emot dräktiga hundar och katter som där kan föda sina ungar under Centrets omsorg.

Vill du läsa mer om Centret och kanske skänka en slant, gå in här Är du intresserad av att volontärarbeta, anmäl ditt intresse till mig här.